Verkiezingsuitslag – 169 keer bedankt

Verkiezingsuitslag – 169 keer bedankt

De stemmen zijn geteld en de verkiezingsuitslag is binnen! 169 keer bedankt aan al die mensen die op mij gestemd hebben en mij het vertrouwen hebben gegeven om voor Brabant aan de slag te gaan. Het is iedere keer weer een bijzondere ervaring om deze uitingen van persoonlijk vertrouwen te ontvangen en brengt voor mij altijd een gevoel van nederigheid met zich mee.
Bedanken

Daarnaast wil ik ook iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan mijn campagne. Campagnevoeren is leuk maar samen campagnevoeren maakt het fantastisch! Dank aan mijn  familie en vrienden. Of het nu ging om het samen folders uitdelen (regelmatig in de regen) of het mobiliseren van bekenden in Brabant, samen hebben we er naast een goede ook een gezellige campagne van gemaakt en kijk ik met veel plezier terug op deze periode.

Ook wil ik CDA ‘s-Hertogenbosch en CDA Brabant bedanken voor de gelegenheid om aan deze verkiezingen mee te doen en de ruimte en ondersteuning die ik heb gekregen bij mijn campagne. De samenwerking in het lokale campagneteam was een groot plezier en vormt een mooie basis voor CDA successen in de toekomst.

169 stemmen

Met het binnenkomen van de uitslag begint ook de duiding ervan. Wat zeggen die 169 stemmen en wat betekent dit voor het vervolg? Zelf ervaar ik, los van de dankbaarheid aan al die mensen die op mij gestemd hebben, ook teleurstelling. Ik had me graag, als statenlid, de komende 4 jaar ingezet en mijn ideeën samen met u verder uitgewerkt. Tegelijkertijd interpreteer ik deze uitslag ook als een aanmoediging en een signaal. Een signaal dat er op het gebied van achterban nog werk aan de winkel is. Een aanmoediging om met een duidelijk eigen verhaal, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt, de boer op te blijven gaan en beweging te creëren. Met andere woorden, u zult van mij blijven horen!